AndromedaDesign Drachten Friesland
webdesign en website ontwerp en website bouw Drachten Friesland
webdesign - website ontwerp Drachten Friesland     Bedrijven en instellingen die een professionele en goed vindbare website willen, laten hun oog vallen op Mediaannet. Logisch, want los van persoonlijke aandacht en een advies op maat, werkt Mediaannet met betaalbare prijzen. Bovendien bent u verzekerd van eigentijds, origineel en oogstrelend webdesign.

Een goed ontwerp is erg belangrijk. Immers, het eerste wat in het oog springt als iemand een website bezoekt, is het ontwerp. Dat bepaalt of hij afhaakt of blijft hangen. Een goed ontwerp is niet alleen visueel, maar ook functioneel. Mediaannet ontwerpt in eigen huis, naar de wensen van de opdrachtgever. Bij dat ontwerpen hoort ook het tekstschrijven, de fotografie, hosting, internetoptimalisatie, internetmarketing en social media. Al onze websites worden uitgerust met een betrouwbaar CMS-systeem.

Een goede website levert klanten op, zeker als deze goed vindbaar is. Mediaannet zorgt ervoor dat u hoger in Google komt. Maar, ook een goede marketingcampagne kan meer klanten opleveren. Hiervoor hebben wij specialisten, o.a. op het gebied van Google Adwords, in huis. Daarnaast ontwikkelt Mediaannet graag een webshop voor u.


Wat wij doen
» Strategie
» Grafisch ontwerp
» Webdesign
» Uitgeven en vormgeven van magazines
» Drukwerkbegeleiding en inkoop
» Entertainmentconcepten
Wij werkten onder andere voor
» Carpe Diem Store
» Hema
» IJshal Leeuwarden
» Winkelcentrum Bilgaard
» Steegenga Mode
» Woonboulevard Drachten
  Bezoekadres
Romkeslaan 59
8933 AR  Leeuwarden

Telefoon (058) 216 16 09
E-mail
Postadres
Skrok 47
8918 LA  Leeuwarden

KVK Friesland: 010 99191
BTW-nummer: NL 8117.10.464.B01